معاون محکمۀ مرافعۀ ولایت کابل از توقیف‌خانۀ آن ولایت بازديد نمود

m_admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۰ - ۱۴:۳۴
معاون محکمۀ مرافعۀ ولایت کابل از توقیف‌خانۀ آن ولایت بازديد نمود

محترم مولوی محمد مبین (الطاف) معاون محکمۀ مرافعۀ ولایت کابل؛ به تاريخ ۷ /۱۰ /۱۴۴۶هـ ق به منظور ارزیابی وضعیت توقیف شدگان از توقیف‌خانۀ آن ولایت بازدید نمود.
معاون محکمۀ مرافعه در ابتداء اين بازدید با مسؤولين توقیف‌خانه از جمله آمر و مسؤولین بخش‌های مختلف دیدار نمود، در این دیدار مسایل مربوط به وضعیت قضائی زندانیان و روند رسیدگی به دوسیه‌های آنان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
سپس معاون محکمه به اطاق‌های توقیف‌خانه رفته، شرایط حقوقی زندانیان، رعایت اصول قانونی، شرایط بهداشتی و امنیتی زندان را بررسی نمود و مشکلات تمام توقیف شدگان را  بطور انفرادی استماع کرد، وعده سپرد که به مشکلات شان طبق اصول رسیدگی خواهد شد. 
 همچنان معاون محکمۀ مرافعه به توقیف شدگان توصیه‌ها و نصایح مهمی را بیان کرد گفت، هر فرد در زندان باید فرصتی برای بازگشت به جامعه و اصلاح خود پیدا کند، از جمله اصلاح نفس و بازگشت به مسیر درست.
موصوف تأکيد نمود، که از فرصت‌های موجود در زندان برای اصلاح خود و بازسازی شخصیت استفاده کنند و می‌توانند با تلاش اشتباهات گذشته خود را جبران کرده و به جامعه بازگردند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۱:۱
Background image

حکم جزای تعزیری بالای سه مجرم در ولايت هرات تطبيق شد

به اساس فیصله‌های محاکم ابتدائیۀ شهری و ولسوالی کهسان ولايت هرات، بالای سه تن به شمول یک زن به جرم داشتن روابط نامشروع، چور و چپاول، به تاريخ ۱۴/ ۹/ ۱۴۴۷هـ ق حکم جزای تعزیری تطبيق شد.
م. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۰:۵۰
Background image

محاکم ولايت پنجشیر طی يک ماه علاوه بر رسيده گی به (۸۰) دوسیه، به تعداد (۸۰) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

دواوين محکمۀ مرافعه، ابتدائیۀ شهرى، ابتدائیۀ ولسوالى‌ها و وثایق ولايت پنجشير طی یک ماه (۱/ ۸/ ۱۴۴۷هـ ق الى ۲۹/ ۸/ ۱۴۴۷هـ ق) علاوه بره رسیدگی به (۸۰) دوسیۀ حقوقى و جزائی، به تعداد (۸۰). . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۰:۴۶
Background image

حکم جزای تعزیری بالای يک متهم در ولايت بلخ تطبيق شد

به اساس فيصلۀ محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی بلخ ولايت بلخ، بالای يک تن به اتهام لواطت به تاریخ (۱۴/ ۹/ ۱۴۴۷هـ ق) حکم جزای تعزیری تطبيق شد.
محکمۀ ابتدائیه متهم را به ۳۵دُره جزای تعزیری محکوم. . .

بازگشت به اخبار