رئيس محکمۀ مرافعۀ ولایت دايکندی از زندان آن ولايت دیدار نمود

m_admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۲ - ۱۳:۳۸
رئيس محکمۀ مرافعۀ ولایت دايکندی از زندان آن ولايت دیدار نمود

محترم الحاج مولوی عبدالکریم (محمدی) رئیس عمومی محکمۀ مرافعه به تاريخ ۹/ ۴/ ۱۴۴۶هـ ق از آمریت زندان آن ولايت ديدار نمود.
موصوف در اين دیدار با زندانیان از نزدیک ملاقات نموده مشکلات شان را استماع نمود، رئیس مرافعه برخی موارد ضروری پیرامون زندانیان را در چند کتگوری خاص از قبل تعیین شده (نوع جرم، تاریخ وقوع جرم، محل وقوع جرم، سرنوشت محبوسین، مدت حبس و تصامیم محاکم مربوطه) پرسش و استماع نموده، خوشبختانه دوسیه‌جات تمام محبوسین در حال طی مراحل بوده، هیچ زندانی بی‌سرنوشت در محبس وجود نداشت.
در ادامه رئیس عمومی محکمۀ مرافعه از رویۀ مسؤولین محبس، رویۀ قضات حین طی مراحل دوسیه‌جات در محاکم از زندانیان پرسش به عمل آورد، تمام محبوسین پاسخ مثبت دادند، از برخورد مسؤولین محبس ابراز خوشحالی نموده و از پروسۀ محاکماتی و طرز برخورد قضات حین محاکمه نیز اظهار خرسندی نموده‌اند.
در اخیر بازدید رئیس عمومی محکمۀ مرافعه پیرامون قباحت اعمال جرمی ایراد سخن نموده و اهداف تأمین جزا را اصلاح مجرم و برگشت مجرمین به عنوان شخص سالم در جامعه تلقی نمود گفت که همۀ تان باید بعد از این به اعمال جرمی روی نیاورید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۱۸
Background image

گزارش مختصر از فعالیت‌های ریاست دعوت و ارشاد ستره محکمه طی ربع سوم سال ۱۴۴۷ه‍ ق 

ریاست دعوت و ارشاد ستره محکمه در ربع سوم سال ۱۴۴۷ ه‍ ق فعالیت‌های عمده ذیل را انجام داده‌است:
۱. هر روز پس از ادای نماز صبح، تفسیر و ترجمه قرآن کریم برای مجاهدین قطعه محافظتی ستره محکمه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۴:۴
Background image

رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت تخار از محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی کلفگان آن ولایت بازدید نمود

محترم مولوی نورمحمد ( نوری) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت تخار؛ به تاریخ 13 /11 /1447ه‍ـ ق از محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی کفلگان آن ولایت بازدید نمود.
رئیس محکمۀ مرافعه در این بازدید، ابتداء کتاب. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۱:۳۷
Background image

رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت تخار از محکمۀ ابتدائیۀ شهری آن ولایت بازدید و نظارت نمود

 محترم مولوی نورمحمد (نوری) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت تخار؛ به تاریخ 16/11/1447هـ ق از دیوان‌های جزاء و مدنی محکمۀ ابتدائیۀ شهری آن ولایت نظارت نمود.
رئیس محکمۀ مرافعه در این بازدید،. . .

بازگشت به اخبار