جلسۀ اداری محکمه مرافعه ولایت دایکندی برگزار گردید

m_admin
سبت, مايو 27 2023 2:31 مساء
جلسۀ اداری محکمه مرافعه ولایت دایکندی برگزار گردید

جلسۀ اداری محکمه مرافعه ولایت دایکندی به روز سه شنبه مؤرخ ۲۶/۱۰/۱۴۴۴ تحت ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم "محمدی" رئیس عمومی محکمه مرافعه با اشتراک تمام قضات، کارمندان اداری محکمه مرافعه و محکمه ابتدائیه شهری در صالون جلسات ریاست عمومی محکمه مرافعه دایر گردید.

 ابتداء جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد سپس رئیس محکمه به موضوعات ذیل اشاره و تاکید نمود:

۱- برای تمام منسوبین اداری و قضائی تحت اثر هدایت داده شد تا اینکه رویه نیک با مراجعین و همکاران را سر لوحه امورات قضائی و اداری خویش قرار دهند.

۲- در مورد استفاده از آب صحبت نموده وگفت آب مایه حیات است، باید در قسمت صرفه جوئی آن بی پروا نباشیم.

۳- در زمینه ترتیب و ارسال راپور ها و مکاتیب بحث همه جانبه صورت گرفت و برای تمام محاکم تحت اثر هدایت داده شد. تا سافت راپور ها و مکاتب خویش را از طریق واتساپ و هارد آن را از طریق اداره محترم پست به اسرع وقت به آمریت تحریرات ارسال نمایند. و هم چنان برای تمام اشتراک کنندگان و محاکم تحت اثر هدایت شد. تا حین وصول مکاتیب، فورمه جات، مصوبات، هدایات و فرامین که از طرف مقام عالیقدر امیر المؤمنین حفظه الله صادر می شود، طور دقیق مطالعه نموده، اجراات خویش را مطابق آنها عیار سازند. و اضافه نمود از  اینکه زمان اکثر مکاتیب محدود بوده در قسمت جواب و ارسال به موقع آن به مرجع مربوطه آن مطابق توضیح متن آن توجه بیشتر نمایند. تا از سکتگی در امورات مربوطه جلوگیری به عمل آید.

۴ - به ارتباط حاضری بحث همه جانبه صورت گرفت و به حاضرین بنابر تاکیداتی مقامات عالی و قوانین نافذه کشور هدایت داده شد، تا از غیر حاضری جداً اجتناب نمایند و هچنان برای تمام قضات و کارمندان اداری هدایت داده شد که هر شخصیکه به رخصتی می روند باید تکت رخصتی داشته باشند، برای آن عده از کارمندان اداری وکارکنان خدماتی که اضافه کاری اخذ مینمایند هدایت داده شد تا اینکه تا ساعت پنج بجه بعد از ظهر در شعبات خویش حاضر باشند. در غیر آن صورت لیست اشخاصیکه حاضر نباشند از طرف مامور مؤظف ترتیب گردیده به کمیسیون اضافه کاری داده میشود.

متحدالمآل نمبر(۲۷۰) مورخ ۱۴/۱۰/۱۴۴۴ که به تازگی از طرف ریاست محترم منابع بشری مقام عالی ستره محکمه مواصلت ورزیده و در آن اوقات کاری محاکم مشخص گردیده است، در جلسه قرائت گردیده و برای تمام حاضرین در جلسه هدایت داده شد که مطابق مکتوب نمبر فوق امورات اداری و قضائی خویش را تنظیم نمایند.

۵در مورد صرفه جوئی از استفاده برق بحث همه جانبه صورت گرفت، برای حاضرین هدایت داده شد که در زمینه توجه جدی نمایند.

۶- در قسمت خانه پوری فورمه جات ثبت قضایا برای تمام محاکم تحت اثر هدایت داده شد که فورمه باید در دوسیه جات ضمیمه شود.

۷- برای قوماندانی مفرزه قضات هدایت داده شد که مراجعین باید قبل از رسمیات و در غیر اوقات رسمی به محکمه داخل نشوند.

همچنان روی بعضی از موارد دیگری بحث صورت گرفته که از طرف مقام ریاست جهت بهبود و رفع مشکلات موجود هدایت  و رهنمائی های لازم صورت گرفت و  جلسه با دعائیه خیر خاتمه یافت.

Latest news

ثلاثاء, ديسمبر 02 2025 11:58 صباحا
Background image

تنفيذ حكم الله (القصاص) في قاتل بمحافظة خوست

بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد لله وكفى، والصلاة والسلام على عباده الذين اصطفى، أما بعد:
قال الله تبارك وتعالى: ﴿وَلَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيَاةٌ يا أُولي الألباب لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ﴾. . .

ثلاثاء, نوفمبر 25 2025 3:31 مساء
Background image

بتوجيه من قاضي القضاة ورئيس المحمكة العليا، أُفرج عن (٧٥٢١) سجينا أو خفضت مدد حبسهم

بتوجيه من السلطة العليا القضائية في إمارة أفغانستان الإسلامية، وبعد زيارة وإشراف من قبلِ لجنة مكلفة، أُفرِج عن (٣٢٠٤) سجينٍ مستحقّ، وخُفضت مدد الحبس عن (٤٣١٧) آخرين ممن استحقّوا التخفيف. . .

أربعاء, مايو 14 2025 3:56 مساء
Background image

عقد اجتماع قاضي القضاة ورئيس المحكمة العليا مع مسؤولي محكمة المدينة الابتدائية في محافظة كابل

عقد قاضي القضاة ورئيس المحكمة العليا في إمارة أفغانستان الإسلامية، فضيلة الشيخ عبد الحكيم (الحقاني)، اليوم الأربعاء (١٦/ ۱۱/١٤٤٦ هـ ق) اجتماعاً مع مسؤولي محكمة المدينة الابتدائية في. . .

BACK TO NEWS