رئیس عمومی محکمه استیناف ولایت سمنگان از زندان مرکزی ایبک بازدید کرد

m_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۱ - ۱۰:۵۴
رئیس عمومی محکمه استیناف ولایت سمنگان از زندان مرکزی ایبک بازدید کرد

 

 

بتاریخ ۱۴۴۴/۱۱/۱۵ ھـ ق محترم مولوی محی الدین "عمری" رئیس عمومی محکمه استیناف ولایت سمنگان در حالیکه مولوی محمد امین " ثاقب" رئیس دیوان جزا و مولوی عبدالرؤف رئیس محکمه ابتدائیه شهری، مولوی گلاب الدین رئیس دیوان جزا و مولوی عبدالجبار رئیس امنیت عامه ابتدائیه شهری وی رای همرای می نمودند از زندان مرکزی ایبک و مرکز اصلاح و تربیت اطفال بازدید بعمل آورد.

ابتداء رئیس محکمه استیناف و همراهانش با نمایندگان محبوسین در داخل زندان و مدیر ارتباطات زندان در بخش محاکم یکجا صحبت کرده و در ضمن صحبت ها از احوال تمام محبوسین جویا شده و برای آنها توصیه های لازم نموده فرمود این حبس را برای خویش پند دانسته جهت اصلاح اعمال خود تلاش بخرچ داده و از عمل کرد سوء در نزد الله متعال نادم و پشیمان گردیده و تقوا و خدا ترسی را صفت خویش قرار دهید و در داخل زندان با اخلاق حمیده و با اخوت و برادری زیست داشته و نظافت محیط و جسم و مکان خویش را جداً رعایت نمائید.

ثانیاً بعد از استماع شکایات و مشکلات محبوسین به مسئولین زندان توصیه و هدایت نمود که با محبوسین رفتار نیک و حسنه داشته و به تمام مشکلات آنها چه از نگاه مکان، خوراک، مریضی و غیره توجه و رسیدگی لازم نموده رفع مشکل نمائید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۵۰
Background image

رئیس محکمه مرافعه ولایت پروان از آمریت ثبت اسناد وثایق و مخزن محکمه مرافعه بازدید نمود 

محترم الحاج مولوی میرآقا (ذبیح الله خالد) رئیس محکمه مرافعه ولایت پروان، به تاریخ 15/1/1448هـ ق از دفاتر کاری آمریت ثبت اسناد وثایق و مخزن محکمه مرافعه بازدید به عمل آورد. 
رئیس محکمه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۱۳
Background image

رئیس محکمه مرافعه ولایت پنجشیر از محکمه ابتدائیه ولسوالی دره آن ولایت بازدید نمود

محترم مولوی محمد عثمان (عامر) رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت پنجشیر، با همراهی مولوی صبغت الله (مجددی) رئیس دیوان جزای مرافعه، مولوی عبدالرحمن (حنیف) رئیس دیوان امنیت عامه آن محکمه،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۵۳
Background image

تحت رهبری رئیس محکمه مرافعه ولایت کندز جلسۀ رؤسای دواوین دایر گردید

تحت ریاست محترم مولوی محمد یوسف (ابوالوفا) رئیس عمومی محکمۀ مرافعه ولایت کندز؛ با اشتراک رؤسای دواوین مرافعه، آمر ثبت اسناد و وثایق، به تاریخ  9/1/1448 هـ ق، جلسۀ رؤسای دواوین دایر. . .

بازگشت به اخبار