رئیس محکمۀ استیناف ولایت سمنگان از آمریت تربیت و اصلاح اطفال بازدید به عمل آورد

m_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۸ - ۹:۵
رئیس محکمۀ استیناف ولایت سمنگان از آمریت تربیت و اصلاح اطفال بازدید به عمل آورد

به تاریخ 25 /5 /1444 هـ ق محترم الحاج مولوی سعدالدین "سعید" رئیس عمومی محکمۀ استیناف به همراهی رئیس دیوان مدنی و حقوق عامۀ استیناف از مدیریت محبس اطفال آن ولایت دیدن به عمل آورد.

بعد از احوال پرسی محبوسین زیرسن آمریت تربیت و اصلاح اطفال به آنها توصیههای لازم و سودمند ارایه داشت و در ضمن از محل بود و باش، خوراک، پوشاک و از طرز برخورد مسؤولین متذکره فوق از آنان جویای معلومات شدند و محبوسین از طرز برخورد مؤظفین به نیکی یاد نمود، اظهار خورسندی کردهاند.

در اخیر رئیس محکمۀ استیناف برای مسؤولین محبس فوق الذکر در راستای خدمت گزاری برای محبوسین، ایجاد فضای مناسب برای درس و تعلیم آنها، تمیز نگهداشتن محل بود و باش آنها، خوراک، پوشاک و غیره ضروریات آنان تأکید نمود که توجه لازم و برخورد  نیک و حسنه همرای شان داشته باشند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۱:۳۶
Background image

محاکم ولایت باميان طی یک ماه علاوه بر رسیدگی به (۱۹۳) دوسیه، به تعداد (۱۴۶) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، وثايق، ابتدائیۀ شهرى و ابتداٸيۀ ولسوالى‌های ولایت بامیان طی یک ماه (از ۱/ ۹/ ۱۴۴۷هـ ق الى ۲۹/ ۹/ ۱۴۴۷هـ ق) علاوه بر رسیدگی به (۱۹۳) دوسیه، به تعداد (۱۴۶) قطعه وثایق را نیز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۳۲
Background image

حکم جزای تعزیری بالای دو متهم در ولايت بلخ تطبيق شد

به اساس فيصلۀ محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی شورتپه ولايت بلخ بالای دو تن به اتهام فعل لواطت؛ امروز سه شنبه (مؤرخ ۱۳/ ۱۰/ ۱۴۴۷هـ ق) حکم جزای تعزیری تطبيق شد.
محکمۀ ابتدائیه متهمين را به دو ـ دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۱
Background image

حکم جزای تعزیری بالای چهار مجرم و متهم در ولايت سمنگان تطبيق شد

به اساس فيصلۀ محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی حضرت سلطان ولايت سمنگان بالای چهار تن به شمول دو زن به جرم فرار از منزل و اتهام زنا، امروز سه شنبه (مؤرخ ۱۳/ ۱۰/ ۱۴۴۷هـ ق) حکم جزای تعزیری تطبيق شد.. . .

بازگشت به اخبار