رئيس محکمۀ مرافعۀ ولایت فاریاب از محاکم ابتدائیه دو ولسوالی آن ولایت بازدید نمود

m_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ - ۱۴:۱۸
رئيس محکمۀ مرافعۀ ولایت فاریاب از محاکم ابتدائیه دو ولسوالی آن ولایت بازدید نمود

محترم مولوی علی گل (حمیدی) رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ ولایت فاریاب؛ در رأس یک هیئت به تاریخ 27/6/1446 هـ ق غرض نظارت و بررسی امورات قضائی و اداری از محاکم ابتدائیه و مدیریت‌های حقوق ولسوالی‌های المار و قیصار آن ولایت بازديد نمود.
رئیس عمومی محکمۀ مرافعه در جریان این بازدید تمام اجراآت قضائی و اداری محاکم متذکره را بررسی و ارزیابی نمود، از حاضری منسوبین و جریان رسیدگی به امورات رسمی مراجعین نظارت نموده به مسؤولین غرض رسیدگی بهتر و شفاف توصیه‌های لازم نمود.
در ادامه محترم مولوی علی گل (حمیدی) از دوسیه‌جات حقوقی، جزائی و کنده‌جات وثایق بررسی نمود، در زمینۀ نحوه اجراآت فیصله‌های حقوقی و جزائی هدایت داده شد، تا احکام شرعی، اصول محاکم و فرامین مقامات عالی رعایت شود و کدام وثایق که امر اجراء و ترتیب آن داده شده‌است باید مطابق رهنمود وثایق باشد.
همچنان موصوف اضافه نمود، بخاطر رسیدگی به مشکلات، پیشنهادات مردم غیور و رنجدیدۀ این ولسوالی‌ها مسؤولین نهایت سعی و تلاش خویش را نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۵:۱۸
Background image

رئیس محکمه مرافعه ولایت هرات از محبس عمومی آن ولایت بازدید نمود

محترم مولوی علی ګل (حمیدی) رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت هرات؛ به تاریخ 13 /4 /1448 هـ ق با حضورداشت قاری عبدالغفور آمر ارتباط محاکم ریاست تنظیم امور زندان‌ها از بخش توقیف، بخش اناثیه و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۳:۵۶
Background image

رئیس محکمه مرافعه ولایت تخار از محکمه ابتدائیه شهری آن ولایت بازدید نمود

محترم مولوی نورمحمد (نوری) رئیس محکمه مرافعه ولایت تخار، به تاریخ 10 /4 /1448هـ ق از محکمه ابتدائیه شهری و دیوان‌های آن محکمه بازدید نمود.
رئیس محکمه مرافعه در این بازدید، ابتداء کتب. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۴۲
Background image

رئیس محکمه مرافعه ولایت بامیان از محاکم ابتدائیه ولسوالی‌های پنجاب و ورس آن ولایت بازدید نمود

محترم مولوی سید میرآغا (هاشمی) رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت بامیان؛ با همراهی مولوی محمد جمیل (حمیدی) آمر حقوق محکمه مرافعه، به تاریخ 8 و 9 ربیع الآخر 1448 هـ ق از محاکم ابتدائیه. . .

بازگشت به اخبار