از آغاز سال 1444 هـ ق الی تاریخ 1444/4/30در دیوان های محاکم شهری ولایت هرات 860 قضیه حل و فصل شده است.

m_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۲۲ - ۱۴:۴۹
از آغاز سال 1444 هـ ق الی تاریخ 1444/4/30در دیوان های محاکم شهری ولایت هرات 860 قضیه حل و فصل شده است

توحید گزارش راپور دوسیهجات حقوقی، جزائی و تجارتی اجراء شدۀ محکمۀ شهری ولایت هرات به شرح ذیل مواصل ورزیده است:

  1. دیوان جزاء شهری: از ابتداء سال1444 هـ ق الی تاریخ 1444/4/30به تعداد (558) دوسیه جات مختلف النوع غرض غور و بررسی مواصلت ورزیده که از آن جمله به تعداد (235) دوسیه فیصله شده، به تعداد (36) دوسیه قرار قضائی صادر گردیده و به تعداد (89) دوسیه مکتوبی مسترد شدهاست و به تعداد (198) دوسیه تحت بررسی قراردارد .
  2. دیوان امنیت عامۀ شهری: از ابتداء سال 1444 هـ ق الی 30/4/1444 به تعداد (336) دوسیه جات مختلف النوع غرض غور و بررسی مواصلت ورزیده که از آن جمله به تعداد (19) دوسیه فیصله شده، به تعداد (21) دوسیه قرار قضائی صادر گردیده و به تعداد (38) دوسیه مکتوبی مسترد شدهاست و به تعداد (258) دوسیه تحت بررسی قرار دارد.
  3. دیوان ترافیکی شهری: از ابتداء سال 1444 هـ ق الی تاریخ 30/4/1444 به تعداد (54) دوسیه جات مختلف النوع غرض غور و بررسی مواصلت ورزیده که از آن جمله به تعداد (42) دوسیه فیصله شده به تعداد (8) دوسیه قرارقضائی صادرگردیده و به تعداد (4) دوسیه تحت بررسی قراردارد.
  4. دیوان تجارتی شهری: از ابتداء سال1444 هـ ق الی تاریخ 30/4/1444 به تعداد (755) دوسیه جات مختلف النوع غرض غور و بررسی مواصلت ورزیده که از آن جمله به تعداد (72) دوسیه فیصله شده ، و به تعداد (104) دوسیه قرارقضائی صادرگردیده و به تعداد (57) دوسیه مکتوبی مسترد شده است و به تعداد (522) دوسیه تحت بررسی قراردارد .
  5. دیوان مدنی شهری: از ابتداء سال 1444 هـ ق الی تاریخ 30/4/1444 به تعداد (888) دوسیه جات مختلف النوع غرض غور و بررسی مواصلت ورزیده که از آن جمله به تعداد (76) دوسیه فیصله شده، به تعداد (279) دوسیه قرارقضائی صادرگردیده و به تعداد (152) دوسیه مکتوبی مسترد شده است و به تعداد (381) دوسیه تحت بررسی قراردارد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۳۲
Background image

حکم جزای تعزیری بالای دو متهم در ولايت بلخ تطبيق شد

به اساس فيصلۀ محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی شورتپه ولايت بلخ بالای دو تن به اتهام فعل لواطت؛ امروز سه شنبه (مؤرخ ۱۳/ ۱۰/ ۱۴۴۷هـ ق) حکم جزای تعزیری تطبيق شد.
محکمۀ ابتدائیه متهمين را به دو ـ دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۱
Background image

حکم جزای تعزیری بالای چهار مجرم و متهم در ولايت سمنگان تطبيق شد

به اساس فيصلۀ محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی حضرت سلطان ولايت سمنگان بالای چهار تن به شمول دو زن به جرم فرار از منزل و اتهام زنا، امروز سه شنبه (مؤرخ ۱۳/ ۱۰/ ۱۴۴۷هـ ق) حکم جزای تعزیری تطبيق شد.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۳:۲۳
Background image

تحت ریاست رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت سمنگان جلسۀ اداری دایر گردید 

تحت ریاست محترم مولوی محی الدین (عمری) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت سمنگان؛ با اشتراک قضات، مجاهدین، کارمندان اداری و خدماتی، به تاریخ ۱۲ /۱۰ /۱۴۴۷ه‍ـ ق جلسۀ اداری دایر گردید.
جلسه با تلاوت. . .

بازگشت به اخبار