رئیس محکمه مرافعه ولایت فاریاب از محاکم ابتدائیه ولسوالی های المار، قیصار و چهل گزی  بازدید بعمل آورد

m_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۵/۵ - ۹:۵۸
رئیس محکمه مرافعه ولایت فاریاب از محاکم ابتدائیه ولسوالی های المار، قیصار و چهل گزی  بازدید بعمل آورد

بتاریخ ۲۸ ذوالحجه ۱۴۴۴ ھ ق مفتي عبدالوهاب "زاهد" رئيس عمومي محكمه مرافعه ولايت فارياب با هیئت همراه اش از امورات یومیه محاکم  ابتدائیه ولسوالي های المار، قیصار و چهل گزی  بازديد نمود.

رئیس محکمه مرافعه در حالیکه با مفتي عبدالرحمن "مفتي زاده" عضو ديوان جزای محكمه مرافعه و مولوي محمد قاسم "ابوالحكمت" عضو ديوان امنيت عامه محكمه مرافعه همراه بود طی سفرکاری به ولسوالی های المار، قیصار و چهل گزی از اجراآت قضائی و اداری محاکم و حقوق ولسوالی های مذکور  بازدید و بررسی به عمل آوردند.

  رئیس محکمه مرافعه هدف از این سفر را بهبود  اجراآت و حل وفصل  به موقع قضایا و امورات خلق الله عنوان کرد.

رئیس محکمه مرافعه و هیئت همراه شان دفاتر کاری، حاضری،  وارده و صادره، اندراج و کتاب ثبت فیصله ها، همه اجراآت  و قضایای تحت بررسی محاکم ابتدائیه ولسوالی های المار، قیصار و چهل گزی و مدیریت های حقوق را مشاهده و مورد بررسی قرار دادند.

در جریان بررسی برخی خلاها و نواقصی که مشاهده شد، یادداشت گردیده  و طی جلسات جداگانه با قضات و منسوبین محاكم در مورد بهبود اجراآت و رفع خلاها با در نظرداشت لوایح و اصول امارت اسلامی  رهنمائی وهدایات لازم صادر شد.

همچنان رئیس محکمه مرافعه و هیات همراه با حضور داشت هیات رهبری ومسؤلین ولسوالی ها، با جمع کثیری از علما و مردم ولسوالی های یادشده طی جلسات جداگانه دیدار نموده، ضمن استماع برخی مشکلات ونظریات آنها به حاضرین اطمینان داد که محاکم در پرتو احکام شریعت غرای محمدی فیصله های خود را صادر وبه مشکلات مردم رسیدگی مینمایند.

گفتنی است که در اين سفر از سوی رئيس محكمه مرافعه و هيئت همراه شان، علاوه از رهنمائی قضات ومنسوبین محاکم در امور قضائی و اداری، در مورد پابندی به حاضری  یومیه، مطالعه وعمل نمودن به متحدالمآلها و تصاویب مقام عالی ستره محکمه، برخورد نیک و یکسان با مراجعين و ارسال  نمودن راپورهای اجراآت  در زمان معین  تاکید صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۱:۴۰
Background image

محاکم ولايت بدخشان طی يک ماه علاوه بر رسيدگی به (۷۷۸) دوسیه، به تعداد (۳۱۳) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

خلاصۀ اجراآت قضائی محاکم ولايت بدخشان، دواوين مرافعه، وثايق، ابتدائیۀ شهرى و ابتدائیۀ ولسوالى‌ها از تاريخ ( ۱/ ۶/ ۱۴۴۷ هـ ق الى ۳۰/ ۶/ ۱۴۴۷ هـ ق) در بخش‌هاى حقوقى، جزائی و وثايق به شرح. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۱:۲۳
Background image

رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت غزنی از محاکم ابتدائیۀ ولسوالی‌های گیلان و جاغوری آن ولایت بازدید نمود

محترم مفتی عزیزالله (حیدری) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت غزنی؛ با همراهی مدیران مالی، اجرائیه و حفظ مراقبت مرافعه، به تاریخ 26 و 27 جمادی الآخرة سال 1447 هـ ق از محاکم ابتدائیۀ ولسوالی‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳
Background image

رئیس محکمهٔ مرافعهٔ ولایت کندز با هیئت وزارت عدلیه ملاقات نمود

محترم مولوی محمد یوسف (ابوالوفا) رئیس محکمهٔ مرافعهٔ ولایت کندز؛ با حضور رؤسای دواوین مرافعهٔ و رئیس محکمۀ ابتدائیهٔ شهری، به تاریخ 30 /6 /1447 هـ ق با مولوی جان محمد (طلحه) رئیس مساعدت. . .

بازگشت به اخبار