رئیس محکمه مرافعه ولایت جوزجان از آمریت محبس آن ولایت بازدید نمود
محترم مولوی عبدالغنی (سعید) رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت جوزجان؛ با همراهی مولوی بدرالدین رئیس دیوان جزای مرافعه و مولوی صدرالدین عضو مفتی آن دیوان، به تاریخ 8 /5 /1448 هـ ق از آمریت محبس آن ولایت بازدید نمود.
رئیس محکمه مرافعه و هیئت همراهاش در این بازدید، ابتداء از همه اطاقهای محبوسین بطور جداگانه بازدید نموده، اظهارات و در خواستهای محبوسین طی ورق فهرستوار یادداشت گردید و برای شان اطمینان داده شد، که در مورد خواستههای شان راجع به تعین سرنوشت به محاکم ذیربط هدایت جدی داده خواهد شد.
سپس، از محبوسین در مورد نحوه نگهداری و چگونگی رسیدگی به امور آنان از سوی نهادهای امنیتی و مسئولین زندان، با رعایت نظم و تنظیم امور زندان، پرسش به عمل آمد؛ آنان از نحوه نگهداری و برخورد مسئولین ابراز خرسندی نموده و از رویه و برخورد مسئولین زندان تشکری کردند.
در اخیر به مسئولین زندان هدایات لازم داده شد؛ تا حق محبوسین به وجه احسن اداء شود و برای محبوسین توصیه گردید که از حبس شان پند بگیرند و خود را مطابق شریعت الهی اصلاح نمایند.
