با سعی و تلاش رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت کاپیسا قضایای قتل و مجروحیت حل و فصل شد

m_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۴:۴۹
با سعی و تلاش رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت کاپیسا قضایای قتل و مجروحیت حل و فصل شد

با سعی و تلاش مولوی عزیزالرحمن (حقانی) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت کاپیسا؛ میانجیگری رئیس و اعضای قضائی محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی کوهبند و قاری ضیاالرحمن ولسوال، سایر کارمندان ادارات ولسوالی کوهبند، متنفذین و موی سفیدان؛ یک قضیۀ قتل و مجروحیت سه تن، به تاریخ 21 /4 /1447 هـ ق حل و فصل شد.
در این نشست ورثۀ قاتل و مجروحین از قصاص در مقابل یک مقدار پول دیت تنازل به صلح نمودند، دو خانواده قاتل و مقتول در حضور اراکین آن ولسوالی همدیگر را به آغوش کشیده آشتی نمودند و تعهد کردند که در خصوص همین موضوعات در حال و در آینده بین یگدیگر کدام جنجال و دعوی نداشته باشند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۴
Background image

حکم جزای تعزیری بالای دو مجرم در ولایت غزنی تطبیق شد

به اساس فیصلۀ محمکۀ ابتدائيۀ ولسوالی جاغوری ولایت غزنی بالای دو تن به جرم روابط نامشروع؛ امروز سه شنبه مؤرخ ۲۳/ ۷ / ۱۴۴۷ هـ ق حکم جزای تعزیری تطبیق شد.
محکمۀ ابتدائیه مجرمين را از شش تا. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۱:۶
Background image

محاکم ولايت غزنی طی دو هفته علاوه بر رسيدگی به (۳۶۹) دوسیه، به تعداد (۲۳۴) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

خلاصۀ اجراآت قضائی محاکم ولايت غزنی، دواوين مرافعه، وثايق، ابتدائیۀ شهرى، محکمۀ نظامی زون غزنی و ابتدائیۀ ولسوالى‌ها از تاريخ (۱/ ۷/ ۱۴۴۷هـ ق الى ۱۵/ ۷/ ۱۴۴۷هـ ق) در بخش‌هاى حقوقى،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۵۴
Background image

با تلاش مسؤولين محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی چهل‌گزی ولایت فاریاب یک‌ قضیۀ قتل حل و فصل شد

با سعی و تلاش مسؤولین محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی چهل‌گزی ولایت فاریاب و مصلحین یک قضیۀ قتل و خصومت میان دو خانواده در آن ولسوالی، به تاریخ 20 /7 /1447 هـ ق حل و فصل گردید.
در این قضیه ورثۀ. . .

بازگشت به اخبار