رئيس محکمۀ مرافعۀ نورستان با رئيس و اعضای شورای علماء آن ولایت ديدار نمود
به تاريخ (۱۵/رجب /۱۴۴۵) هـ ق محترم مفتی عبیدالله (سلیم) رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ ولايت نورستان و اعضاء قضائی آن محکمه، با شیخ محمد نور رئیس و اعضای شورای علماء آن ولایت در مقر ریاست محکمۀ مرافعه دیدار نمودهاند.
جلسه به تلاوت چند آیات از کلام الله مجید آغاز گردید؛ سپس محترم مفتی عبیدالله (سلیم ) تشریف آوری رئیس شورای علماء و اعضای شورای آن ولایت را خوش آمدید و خیر مقدم گفت.
بعداً رئیس شورای علماء ولایت نورستان تدویر جلسه را یک گام مثبت و نیک در راستای امورات خلق الله خواند و افزود که شورای علماء یکی از رکن اساسی حکومت نظام اسلامی بوده و همۀ مان دست بدست هم داده تا بتوانیم شریعت اسلامی را در حکومت امارت اسلامی محکم و استوار نگهداریم.
رئیس شورای علماء ولایت نورستان اظهار کرد که یک مسؤولیت بسیار بزرگ بر عهده دارد که از طرف عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله) هدایت گردیده و در حفظ آن همه مان کوشش نموده تا خدمت صادقانه به مردم رنجدیده این ولایت نمائیم.
در ادامه جلسه رئیس محکمۀ مرافعه تأکید نمود که هر مسؤول به مسؤولیتاش متوجه باشد، هر مسؤول صلاحیت خود را بدانند، هر کار که مبنی بر اصول بوده باشند، به یاری خداوند متعال نظام امارت اسلامی افغانستان استوارتر و محکمتر از آینده میشود.
اين جلسه با دعاء خیر و فلاح مردم خاتمه یافت.
