رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت تخار از دیوان‌های امنیت عامه و مدنی محکمۀ شهری آن ولایت بازدید و نظارت کرد

m_admin
خميس, أكتوبر 02 2025 11:31 صباحا
رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت تخار از دیوان‌های امنیت عامه و مدنی محکمۀ شهری آن ولایت بازدید و نظارت کرد

محترم مولوی نورمحمد (نوری) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت تخار به تاریخ 27 /3 /1447 هـ ق از دیوان‌های امنیت عامه و مدنی  محکمۀ ابتدائیۀ شهری آن ولایت بازدید و نظارت  نمود.

رئیس محکمۀ مرافعه در این بازدید ابتداء کتب اندراج و ثبت فیصله‌ها،  وارده و صادره  و یک‌تعداد سوابق  دوسیه‌های فیصله شده و تحت کار دیوان‌های مذکور را مشاهده و بررسی نمود که خوشبختانه در کل  اجراآت شان خوب  بنظر رسید؛ جهت  بهبود امور قضائی به منسوبین دیوان‌های مذکور در جریان  بررسی هدایات و راهنمائی لازم صورت گرفت.

در ادامۀ بازدید علاوه از بررسی کتب و دوسیه‌جات با رؤسا، اعضای قضائی و اداری دیوان‌های مذکور بخاطر تسریع روند اجراآت و حل و فصل به موقع قضایای وارده و استماع مشکلات مراجعین بحث و تبادل نظر نمود؛  و روی موضوعات ذیل تأکید ورزید:

1-             به قضایای جزائی، بخصوص قضایای که زندانی داشته باشد و قضایای که جهت حل نواقص بشما راجع میگردد با درنظرداشت متحدالمآل شماره ( 2) مؤرخ  1444 هـ ق  حق اولیت داده شود.

2-            قضایای وارده را بعد از تحقیقات و بررسی همه جانبه فیصله نمائید، سعی شود که هیچ نوع نواقص شرعی و اداری  درفیصله ها باقی نماند تا در مرحله مرافعوی و تمیز  نقض نشود.

3-            کامیابی  در وحدت است؛ بناءً  با همدیدگر و ادارات ذیربط همآهنگی و روابط حسنه داشته باشید.

4-            به افراد فرصت طلب و استفاده جو موقع ندهید که در امور محکمه مداخله نمایند؛ بلکـه در اجراآت  خود مستقلانه عمل نمائید؛ تا عدالت بوجه احسن تأمین شود.

5-            مشکلات  و عرایض مراجعین را با دقت کامل استماع نموده رسیدگی نمائید، به حاضری  و اوقات رسمی توجه جدی نموده و  با طرفین دعوی رویه نیک و یکسـان  داشته باشید.

در اخیر مسؤولین دیوان‌های محکمۀ شهری از راهنمائی‌های ارزشمند رئیس محکمۀ مرافعه ابراز سپاس و قدردانی و از حل و فصل به موقع قضایا و رعایت نکات فوق اطمینان دادند.

Latest news

ثلاثاء, ديسمبر 02 2025 11:58 صباحا
Background image

تنفيذ حكم الله (القصاص) في قاتل بمحافظة خوست

بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد لله وكفى، والصلاة والسلام على عباده الذين اصطفى، أما بعد:
قال الله تبارك وتعالى: ﴿وَلَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيَاةٌ يا أُولي الألباب لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ﴾. . .

ثلاثاء, نوفمبر 25 2025 3:31 مساء
Background image

بتوجيه من قاضي القضاة ورئيس المحمكة العليا، أُفرج عن (٧٥٢١) سجينا أو خفضت مدد حبسهم

بتوجيه من السلطة العليا القضائية في إمارة أفغانستان الإسلامية، وبعد زيارة وإشراف من قبلِ لجنة مكلفة، أُفرِج عن (٣٢٠٤) سجينٍ مستحقّ، وخُفضت مدد الحبس عن (٤٣١٧) آخرين ممن استحقّوا التخفيف. . .

أربعاء, مايو 14 2025 3:56 مساء
Background image

عقد اجتماع قاضي القضاة ورئيس المحكمة العليا مع مسؤولي محكمة المدينة الابتدائية في محافظة كابل

عقد قاضي القضاة ورئيس المحكمة العليا في إمارة أفغانستان الإسلامية، فضيلة الشيخ عبد الحكيم (الحقاني)، اليوم الأربعاء (١٦/ ۱۱/١٤٤٦ هـ ق) اجتماعاً مع مسؤولي محكمة المدينة الابتدائية في. . .

BACK TO NEWS